Az időutazó felesége


The Time Traveler’s Wife

Amerikai filmdráma
2009

Merüljön bele az időtlen szerelembe, vegyen részt két szív csodálatos romantikus utazásában. Clare Abshire (Rachel McAdams) és Henry de Tamble (Erik Bana) mélyen és meghitten szeretik egymást, a férfi azonban néha akaratán kívül eltűnik a saját korából, és más korban, más helyen tér magához.

Henry különös betegsége csak még erősebb szenvedélyre lobbantja őket egymás iránt, és még nagyobb kincsnek tartanak minden együtt töltött pillanatot, hiszen tudják: az idő önkényének fogságából csak a szerelem szabadíthatja ki őket.

A nagy sikerű bestseller alapján készült. Az alkotásban egymásba fonódik sors és szenvedély, múlt, jelen és jövő. Az időutazó felesége rendkívüli szerelmes film egy rendkívüli szerelem történetéről.

A sok egyéb műfaj mellett a sci-fi az egyik kitüntetett kedvencem. Azon belül is az elmés időutazós történetek tudnak magukkal ragadni. A sok kicsi és nagy logikai buktatójával együtt is, ez a film az egyik nagyon nagy kedvencem. Hangulata, története, képes újra meg újra beszippantani.