Piszkos Fred közbelép


Piszkos Fred közbelép
Egész estés animációs film (akció-vígjáték)

Egy világsikerre esélyes magyar animációs alkotás van készülőben. A megosztókon évek óta fenn lévő egy perces előzetes, annyira megmozgatja még a kritikusan bírálók képzeletét is, hogy így vagy úgy, de ha tehetné, máris mindenki beülne megnézni a mozikba.

Rejtő Jenő művei 2014 januárjában közkinccsé váltak, vagyis megszűnt a szerzői jogi védelmük, ekkor merült fel a készítőkben, hogy belefogjanak régen dédelgetett tervükbe. A forgatókönyv megírása, másfél évig tartott. Sok problémával megküzdve, főleg az anyagi természetű akadályokon bukdácsolva, jelenleg a Piszkos Fred közbelép című egészestés animációs film és TV sorozat fejlesztése és előkészítése folyik.

A sikerben bízva, A Piszkos Fred közbelép Kft. azt tervezi, hogy Rejtő Jenő művei alapján készítsen és forgalmazzon animációs filmeket. Az elképzelés az, hogy a filmek magyar és angol nyelven is elkészüljenek, hogy a hazai és a világ mozirajongói is megismerkedjenek Rejtő karaktereivel és kalandjaikkal.

A készítőkről és a készülő filmről
itt tájékozódhat:

Kattints a „piszkos” gombra!

Rejtő Jenő (P. Howard) egyik legsikeresebb könyvéből készülő film, egy fergeteges humorú, sodró lendületű történet, mely egzotikus szigeteken és San Franciscóban játszódik.

Egy hóbortos, milliárdos aranyifjú expedíciót szervez egy pofonjairól elhíresült kikötői fenegyerek segítségével, hogy megtaláljon egy elveszett földrajztudóst, ám egy szép polinéz lány felbukkanása és az alvilág koronázatlan királyának manipulációja következtében minden a feje tetejére áll.

Történetünk a nagy gazdasági világválság után kezdődik, ez az a korszak, amikor minden megtörténhetett és meg is történt… Fülig Jimmy kicsit naív, de tapasztalt tengerész, aki messze földön híres hatalmas pofonjairól, tagja lesz a fiatal, léha életet élő milliárdos, Theo expedíciójának.

Már az indulásnál óriási bajba kerülnek, ám ekkor lép színre a hírhedt Piszkos Fred, akitől mindenki retteg, de most Quebrát, a mexikói gengsztert kell elkapnia, és ennek, illetve a remélt pénzjutalom érdekében mindent és mindenkit hajlandó beáldozni. Theo hajóján feltűnik Quebra szigetéről megszökött, gyönyörű Manuéla és ekkor megpecsételődik Theo sorsa.

Piszkos Fred közbelép